Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vietnamilainen pho-keitto on mausteinen makunautinto

30 min

Pho-keitto saa makunsa hyvin maustetusta liemestä. Liemi keitetään häränhännistä tai porsaanpotkista ja kaadetaan kulhoon nuudelien, lihan ja korianterin päälle.

13.2.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
1½ l
hyvää lihalientä
6
kokonaista neilikkaa
2
kanelitankoa
6
tähtianista
6-8
kokonaista mustapippuria
2 rkl
soijakastiketta
4 rkl
kalakastiketta
300 g
naudanlihaa, sisä- tai paahtopaistia tai fileetä
1
punainen chilipalko
6
kevätsipulia tai 1 pieni purjo

Vietnamilainen pho-keitto – ohje:

  1. Mittaa kattilaan liemi tai vesi ja liemikuutiot, neilikat, kanelitangot, tähtianikset, mustapippurit sekä soija- ja kalakastike. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa hautuen noin 10 minuuttia.
  2. Leikkaa naudanliha mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Leikkaaminen on helppoa hieman kohmeisesta lihapalasta. Pakasta palaa halutessasi muutama tunti ennen leikkaamista.
  3. Leikkaa chili ohuiksi viipaleiksi. Jos haluat keittoon vähemmän tulisuutta, halkaise ja poista chilistä siemenet ennen viipalointia. Viipaloi myös kevätsipulit. Jos käytät purjoa, halkaise ja pese se ennen viipalointia.
  4. Lisää nuudelit liemeen. Kun liemi jälleen kiehuu, lisää lihaviipaleet, chili, kevätsipuli ja idut. Keitä vielä hetki, kunnes nuudelit ovat kypsiä.
  5. Ripottele keittoannoksen päälle tuoretta korianteria, minttua tai basilikaa ja purista päälle hieman limetinmehua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt