3,1(15)
Vietnamilainen nuudelikeitto
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
20 min
Vietnamilainen nuudelikeitto on gluteeniton, maidoton ja munaton kasviskeitto. Ihanat mausteet antavat nuudelikeitolle herkullisen maun.
8.10.2014
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
15 dlvettä
1/2 dlsoijakastiketta
1/2 dllimettimehua
1 rklruokosokeria
1 tlkorianterinsiemeniä
1/2 tlsuolaa
1/4 tlchilirouhetta
1/2 kplpurjoa (pieni)
2 kplsalottisipulia
2 kplvalkosipulinkynttä
1/2 kpltuoretta chiliä
Lisäksi
250 gtofua
200 gherkkusieniä
150 griisinuudeleita
1 1/2 dltuoretta korianteria

Vietnamilainen nuudelikeitto valmistuu näin:

Kiehauta kattilassa vesi ja mausteet.

Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Kuori ja viipaloi salottisipulit hienoksi. Kuori ja silppua valkosipulit. Silppua chili.

Lisää kasvikset liemeen. Keitä kannen alla 10 minuuttia.

Kuutioi tofu. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Lisää ne liemeen ja keitä viitisen minuuttia.

Murenna kattilaan riisinuudelit. Anna niiden pehmetä hetki.

Tarkista nuudelikeiton maku. Viimeistele vietnamilainen nuudelikeitto korianterilla.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo