Maku

Veriappelsiinilohi – raikas appelsiini hurmaa uunilohen pinnalla

35 min
GL
LA
MA
MU
5
0

Veriappelsiinilohi on rasvaisen lohen ja pirteän veriappelsiinin rakkaustarina, joka ei jätä ketään kylmäksi. Hedelmien alla uunilohi kypsyy ihanan meheväksi. Loraus seesamiöljyä, kalakastiketta ja ripaus inkivääriä antavat veriappelsiinilohelle aasialaisen fiiliksen.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

Veriappelsiinilohi

  • 600 glohifileetä
  • 3 rklveriappelsiinimehua
  • 2 tltuoretta inkiväätiä
  • 2 rklkalakastiketta
  • 2 rklseesamiöljyä
  • 1 rklhunajaa
  • 1 tlsormisuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Pinnalle

  • 2veriappelsiinia

Viimeistely

  • 1/2 tlsormisuolaa

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min
MITÄ PIDIT?
5