Maku

Venäläiset suukot

50 min
3
0

Venäläiset suukot

GL
0
3
Teksti Hanna Sumari
Kuvat Nina Kellokoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (30 kpl)

  • 4 kplvalkuaista
  • 3 dlsokeria
  • 125 gsaksanpähkinöitä (rouhittuna)

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Vaahdota valkuaisia ja sokeria kuumassa vesihauteessa noin 10 minuuttia.

Nostele massaan varovasti pähkinärouhe. Nosta massasta kahdella lusikalla muotoillut palloset leivinpaperin päälle. Paista suukkosia 125-asteisessa uunissa (kiertoilmauuni 100 astetta) noin 30 minuuttia.

Tarjoa venäläiset suukot sitrusherkun kanssa.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä