4,4(14)
Vehnätortillat
50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min
Itse leipomalla saa pehmeät ja sopivan paksut tortillat ruoan kääreeksi.
25.6.2015
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
8-12 kpl
7 dlvehnäjauhoja
½ tlleivinjauhetta
½ tlsuolaa
1 rklöljyä
3 dllämmintä vettä

1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää öljy ja lämmin vesi. Vaivaa taikinaa 2–5 minuuttia kimmoisaksi. Jätä lepäämään 20 minuutiksi. 2. Kumoa taikina hyvin jauhotetulle pöydälle. Muotoile pötköksi ja leikkaa 8–12 palaan. Pyöritä taikinapalat palloiksi. Kauli pallot 2 mm:n paksuisiksi letuiksi. 3. Paista tortillat kuivalla paistinpannulla 20–30 sekuntia molemmin puolin. Kääri pyyhkeeseen ja muovipussiin, jotta ne pysyvät lämpiminä ja pehmeinä. Voit tehdä tortillat etukäteen ja lämmittää uudestaan mikrossa. Pidä letut hyvin peitettyinä, jotta ne eivät kuivu.

Katso myös tortilloihin sopiva vihreä coleslaw!

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo