Maku

Kasviskaalikeitto – perinteisen kaalisopan vegeversio saa ruokaisuutta linsseistä

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Kasviskaalikeitto on maukas vegeversio perinteisestä kaalikeitosta. Linssit takaavat sen, että keitto on myös täyttävä. Varsiselleri ja sipulit tuovat soppaan kivaa lisämakua.
MA
MU
KA
4.2
1
Julkaistu: 29.4.2016


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 400 gkeräkaalia
  • 1iso sipuli
  • 2porkkanaa
  • 2varsisellerin vartta
  • 200 gtomaattia (säilyke)
  • 7 dlkasvislientä
  • 175 gpunaisia linssejä
  • 2 tlsokeria
  • 2 rkltuoretta timjamia

Lisäksi

  • 4ruisleipäviipaletta
Tulosta

Kasviskaalikeitto valmistetaan näin:

  1. Suikaloi kaali. Kuori ja silppua sipuli. Kuori ja kuutioi porkkanat. Silppua varsiselleri.
  2. Keitä kasviksia ja tomaatteja kasvisliemessä noin 15 minuuttia.
  3. Lisää kypsät, valutetut linssit, sokeri, timjami ja tarvittaessa tilkka vettä. Kuumenna.
  4. Tarjoa keitto leivän kanssa.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
1 kommentti