


Kasviskaalikeitto – perinteisen kaalisopan vegeversio saa ruokaisuutta linsseistä
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Kasviskaalikeitto on maukas vegeversio perinteisestä kaalikeitosta. Linssit takaavat sen, että keitto on myös täyttävä. Varsiselleri ja sipulit tuovat soppaan kivaa lisämakua.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
keräkaalia
1
iso sipuli
2
porkkanaa
2
varsisellerin vartta
200 g
tomaattia (säilyke)
7 dl
kasvislientä
175 g
punaisia linssejä
2 tl
sokeria
2 rkl
tuoretta timjamia
Lisäksi
4
ruisleipäviipaletta
Kasviskaalikeitto – ohje:
- Suikaloi kaali. Kuori ja silppua sipuli. Kuori ja kuutioi porkkanat. Silppua varsiselleri.
- Keitä kasviksia ja tomaatteja kasvisliemessä noin 15 minuuttia.
- Lisää kypsät, valutetut linssit, sokeri, timjami ja tarvittaessa tilkka vettä. Kuumenna.
- Tarjoa kasviskaalikeitto leivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat