Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kasviskaalikeitto – perinteisen kaalisopan vegeversio saa ruokaisuutta linsseistä

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Kasviskaalikeitto on maukas vegeversio perinteisestä kaalikeitosta. Linssit takaavat sen, että keitto on myös täyttävä. Varsiselleri ja sipulit tuovat soppaan kivaa lisämakua.

29.4.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
keräkaalia
1
iso sipuli
2
porkkanaa
2
varsisellerin vartta
200 g
tomaattia (säilyke)
7 dl
kasvislientä
175 g
punaisia linssejä
2 tl
sokeria
2 rkl
tuoretta timjamia
Lisäksi
4
ruisleipäviipaletta

Kasviskaalikeitto – ohje:

  1. Suikaloi kaali. Kuori ja silppua sipuli. Kuori ja kuutioi porkkanat. Silppua varsiselleri.
  2. Keitä kasviksia ja tomaatteja kasvisliemessä noin 15 minuuttia.
  3. Lisää kypsät, valutetut linssit, sokeri, timjami ja tarvittaessa tilkka vettä. Kuumenna.
  4. Tarjoa kasviskaalikeitto leivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt