Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vege-cubanos

45 min

Trendikkäät cubanos-leivät ovat nyt kaikkien huulilla! Molemmilta puolilta voideltavat leivät ovat ihanan rapeita ja mojo-kastike antaa vege-cubanoseille lisää makua ja raikkautta!

18.2.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
munakoisoa (n. 300 g)
1 kpl
kesäkurpitsaa (n. 200 g)
5 kpl
herkkusieniä (isoa)
4 kpl
sämpylää (pyöreää)
4 rkl
voita
1/2 dl
dijoninsinappia (rouheaa)
8 kpl
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (viipaletta)
Mojo-kastike
1 1/4 dl
oliiviöljyä
1 dl
mehujuomaa (appelsiini)
1 dl
sitruunamehua (tai limettimehua)
7
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1/2 dl
tuoretta korianteria (hienonnettuna)
1/2 dl
tuoretta minttua (hienonnettuna)
1 rkl
tuoretta oreganoa (hienonnettuna)
1 tl
juustokuminaa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Tee ensin mojo sekoittamalla kaikki kastikkeen aineet keskenään.

Viipaloi munakoiso ja kesäkurpitsa pitkittäin esim. juustohöylällä. Poista sienistä jalat ja litistä lakkeja hiukan.

Paahda munakoiso- ja kesäkurpitsaviipaleita kuivalla pannulla. Sivele päälle mojoa ja nosta sivuun odottamaan.

Paahda myös sienten lakit niitä samalla lastalla painellen. Voitele lakkeja mojolla ja siirrä odottamaan.

Halkaise sämpylät poikittain. Voitele leikkuupinnat sekä ylä- ja alapinnat voilla.

Sipaise alapuolen leikkuupinnalle rouheaa sinappia ja juustoviipale. Nosta päälle munakoiso- ja kesäkurpitsaviipaleet sekä 1–2 sienenlakkia. Pirskottele päälle vielä mojoa. Nosta päälle lopuksi juustoviipale ennen kuin painat sämpylän hatun paikalleen.

Nosta täytetty leipä voileipägrilliin, -parilaan tai vohvelirautaan. Paahda 4–5 minuuttia, tai kunnes pinnat ovat saaneet kauniin värin ja rapeutuneet.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt