Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vegaaniset browniet ilman uunia

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Tällä ohjeella saat täyteläiset browniet, jotka ovat vegaanisia, gluteenittomia ja valmistuvat helposti ilman uunia! Sekoita suklaasulan joukkoon kookosöljyä ja -hiutaleita, muscovadosokeria, mantelijauhoja, kuivattuja karpaloita ja taateleita. Jääkaapissa massa jähmetty parissa tunnissa. Parhaimmalta herkku maistuu, jos se saa odottaa hetken huoneenlämmössä ennen tarjoamista.

10.1.2016
Reseptin ainekset
20 palaa
200 g
tummaa suklaata (vegaanista)
1 dl
kylmäpuristettua kookosöljyä sulatettuna (luomu)
1 dl
muscovadosokeria
3 dl
mantelijauhetta (hienojakoista, esimerkiksi Sallinen tai Risenta)
1 dl
kookoshiutaleita
1 dl
kuivattuja karpaloita silputtuna
1 dl
kivettömiä pehmeitä taateleita silputtuna
1/4 tl
suolaa

Sulata paloiteltu suklaa mikrossa miedolla teholla ja välillä sekoitellen. Voit sulattaa suklaan myös vesihauteessa.

Sulata kylmäpuristettu kookosöljy juoksevaksi mikrossa, miedolla teholla (tai vesihauteessa).

Yhdistä kulhossa suklaasula, kookosöljy ja sokeri.

Yhdistä toisessa kulhossa mantelijauhot, kookoshiutaleet, karpalot, taatelit ja suola. 

Sekoita kaikki ainekset yhteen, tasaiseksi massaksi.

Vuoraa pieni vuoka (n. 15 cm x 20 cm) leivinpaperilla ja kaada browniemassa vuokaan.

Nosta peitettynä jääkaappiin pariksi tunniksi. Leikkaa jähmettynyt brownielevy terävällä veitsellä haluamasi kokoisiksi viipaleiksi tai neliöiksi.

Anna browniepalojen pehmetä mielellään huoneenlämmössä puolisen tuntia ennen tarjoamista. Näin maku on vielä täyteläisempi.

Browniepaloihin voit käyttää erilaisia kuivattuja marjoja ja hedelmiä. Kokeile vaihtaa karpalot kuivattuihin puolukoihin ja taatelit viikunoihin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt