
Sulata paloiteltu suklaa mikrossa miedolla teholla ja välillä sekoitellen. Voit sulattaa suklaan myös vesihauteessa.
Sulata kylmäpuristettu kookosöljy juoksevaksi mikrossa, miedolla teholla (tai vesihauteessa).
Yhdistä kulhossa suklaasula, kookosöljy ja sokeri.
Yhdistä toisessa kulhossa mantelijauhot, kookoshiutaleet, karpalot, taatelit ja suola.
Sekoita kaikki ainekset yhteen, tasaiseksi massaksi.
Vuoraa pieni vuoka (n. 15 cm x 20 cm) leivinpaperilla ja kaada browniemassa vuokaan.
Nosta peitettynä jääkaappiin pariksi tunniksi. Leikkaa jähmettynyt brownielevy terävällä veitsellä haluamasi kokoisiksi viipaleiksi tai neliöiksi.
Anna browniepalojen pehmetä mielellään huoneenlämmössä puolisen tuntia ennen tarjoamista. Näin maku on vielä täyteläisempi.