Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Värikäs kukkakaalisalaatti

2 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 2 h 0 min

Erivärisistä kukkakaalinnupuista teet kevään kauneimman salaatin! Piparjuuritahnalla maustettu jogurttikastike on raikas pari rouskuville kaaleille.

3.6.2016
Reseptin ainekset
10 annosta
600 g
kukkakaalia
600 g
kukkakaalia (liilaa)
600 g
kukkakaalia (vihreää, eli romaneskua)
1 kpl
omenaa (hapan lajike)
2 kpl
kevätsipulia (varsineen)
1/2 dl
pinjansiemeniä (paahdettuna)
Kastike
2 dl
turkkilaista jogurttia (tai kreikkalaista)
1 dl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)
1-2 rkl
piparjuuritahnaa
1 rkl
sitruunamehua
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Koristeluun
5 kpl
retiisejä
2 rkl
tuoretta tilliä

Valmista värikäs kukkakaalisalaatti näin:

Huuhdo kukkakaalit. Leikkaa kukkanuput pieniksi suupaloiksi.

Kuori ja kuutioi omena. Huuhdo ja hienonna kevätsipulit.

Yhdistä kasvikset ja pinjansiemenet kulhossa.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Nostele kastike kasvisten joukkoon. Siirrä salaatti tarjoilukulhoon.

Anna salaatin maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.

Koristele kukkakaalisalaatti ohuilla retiisiviipaleilla ja tillinoksilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt