Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Varhaiskaalimunakas

30 min

Varhaiskaalimunakas sopii erinomaisesti viikonlopun brunssilla tarjottavaksi

Reseptin ainekset
4 annosta
6 dl
suikaloitua varhaiskaalia
100 g
savustettua ilmakuivattua kinkkua (schwarzwaldin kinkkua)
1 kpl
sipuli kuutioituna
5
kananmunaa
1½ dl
hienonnettua ruohosipulia
½ tl
suolaa
Tarjoiluun
1 dl
hienonnettua ruohosipulia
1 dl
majoneesia (hellmans)
3 rkl
sitruunan mehua

Kuutioi ilmakuivattu kinkku ja laita kylmälle pannulle. Kuumenna pannu kuumaksi ja lisää suikaloitu kaali sekä kuutioitu sipuli. Paista keskilämmöllä noin 5 minuuttia tai kunnes kaali on pehmennyt ja saanut hiukan väriä. Lisää pannulle hienonnettu ruohosipuli ja suola. Sekoita hyvin.

Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää pannulle. Sekoita hyvin niin, että kananmunat sitovat kaikki ainekset. Paista miedolla lämmöllä kunnes varhaiskaalimunakkaan pinta on hyytynyt, noin 5-8 minuuttia.

Ota iso lautanen, aseta se paistinpannun päälle ja kumoa varhaiskaalimunakas lautaselle. Ujuta paistolastan avulla varhaiskaalimunakas takaisin paistinpannuun paistamaton puoli alaspäin. Paista miedolla lämmöllä kunnes varhaiskaalimunakkaan pohja saa hiukan väriä, noin 5 minuuttia.

Sekoita majoneesi ja sitruunan mehu hyvin keskenään. Hienonna ruohosipuli.

Kumoa varhaiskaalimunakas tarjoilulautaselle. Ripottele varhaiskaalimunakkaan pinnalle majoneesia ja hienonnettua ruohosipulia. Tarjoile varhaiskaalimunakas heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt