Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Varhaiskaali-makkarakääryleet – kääräise kaalinlehteen pala makkaraa ja grillaa rapeaksi

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Tee varhaiskaalin isoimmista lehdistä makkaratäytteisiin grillinyytteihin syötävät kuoret. Tarjoa rapeaksi grillatut kesäkaalikääryleet maukkaan dippikastikkeen kanssa.

17.5.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
1
varhaiskaali
noin 300 g
mausteista grillimakkaraa tai raakamakkaraa
1 rkl
rypsiöljyä
1 dl
esimerkiksi sinappista tai chilistä dippikastiketta

Varhaiskaali-makkarakääryleet – ohje:

  1. Koverra kaalista kanta pois ja irrota isoimmat kaalinlehdet (8–10 kpl) varovasti.
  2. Keitä lehtiä suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Nosta ne talouspaperin tai keittiöpyyhkeen päälle valumaan ja kuivaa vielä tarvittaessa.
  3. Leikkaa makkarat 2–3 osaan. Laita kunkin lehden päälle pala makkaraa, taittele lehti makkaran ympärille ja kiinnitä cocktailtikulla.
  4. Grillaa öljytyn parilan päällä kypsäksi välillä käännellen.
  5. Tarjoa esimerkiksi sinappisen tai chilillä maustetun dipin kera.

Vinkki!

Makkaraksi sopivat parhaiten mausteiset liha-, kana- tai kasvismakkarat.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt