


Vaniljainen kurpitsahillo
1 h 15 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 30 min
Herkullinen kurpitsahillo sopii hyvin paahtoleivän päälle juuston kaveriksi ja on mainio raaka-aine juustokakkuun sekä erilaisiin jälkiruokiin.
Reseptin ainekset
3 kpl
1 kg
kurpitsaa
1,5 dl
vettä
1 kpl
sitruunanmehua
1 tl
aito vaniljarouhetta
500 g
hillosokeria
Kuutio kurpitsa ja laita kattilaan, mittaa mukaan vesi sekä yhden sitruunan mehu.
Lisää joukkoon vaniljarouhetta. Vaniljarouheen voi myös korvata kahdella vaniljatangolla.
Keitä seosta hiljalleen puolisen tuntia, kunnes kurpitsat ovat ihan pehmeitä.
Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi ja kuumenna uudelleen kiehumispisteeseen.
Lisää hillosokeri ja keitä hiljalleen kymmenisen minuuttia.
Säilö valmis kurpitsahillo pestyihin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat