Maku

Valkosuklaiset mantelikeot

25 min
GL
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Trine Hahnemann
Kuvat Lars Ranek

Ainekset (40 kpl)

  • 150 gmanteleita (kuorittuja)
  • 300 gvalkosuklaata

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

Leikkaa mantelit karkeaksi rouheeksi tai käytä mantelilastuja.

Sulata valkosuklaa. Sekoita mantelit suklaaseen ja anna rauhoittua 5–10 minuuttia. Vuoraa uuniritilä leivinpaperilla. Nostele seoksesta kahdella teelusikalla kekoja paperille ja anna kovettua. Säilytä ilmatiiviissä rasioissa.

•Voit myös paahtaa mantelilastut ensin ja upottaa suklaaseen vasta sitten. Halutessasi voit koristella valmiit keot esimerkiksi ripauksella espressokahvijauhetta.

MITÄ PIDIT?
0