Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valkosuklaiset juustokakkuruudut

3 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 3 h 0 min

Täyteläiset valkosuklaiset juustokakkuruudut ja raikkaat tuoreet marjat ovat vastustamaton yhdistelmä. Nämä juustokakkuruudut ovat täydellisiä kesäisen makeita pikkupaloja!

30.7.2015
Reseptin ainekset
12 kpl
Pohja
200 g
suklaakeksejä
75 g
voita
Täyte
120 g
valkosuklaata
400 g
tuorejuustoa (vähälaktoosinen) (ei kevyttä, maustamatonta)
1 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
2 kpl
munaa
1 rkl
vehnäjauhoja
Koristelu
1 dl
mustikoita
1 dl
vadelmia
Lisäksi
mintun lehtiä

Hienonna keksit monitoimikoneessa. Sulata voi. Sekoita voisula ja keksit keskenään.

Vuoraa neliönmuotoinen paistovuoka (noin 18 cm x 25 cm) foliolla. Taputtele keksi-voiseos vuoan pohjalle.

Paista pohjaa 6–8 minuuttia ja nosta pois uunista. Pienennä uunin lämpötila 150 asteeseen.

Rouhi valkosuklaa mahdollisimman pieneksi.

Vatkaa tuorejuusto ja sokerit tasaiseksi sähkövatkaimella. Lisää joukkoon munat yksi kerrallaan.

Sekoita keskenään valkosuklaarouhe ja vehnäjauhot ja lisää tuorejuustoseoksen joukkoon.

Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle. Paista 30–40 minuuttia, kunnes reunat ovat täysin hyyty-neet (keskusta saa hytkyä hieman, kun kakkua liikuttelee varovasti).

Anna juustokakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Nosta juustokakku jääkaappiin vähintään 2 tunniksi tai yön ajaksi. Leikkaa se ruuduiksi ja koristele tuoreilla marjoilla ja mintunlehdillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt