Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valkosuklainen herukkakakku

3 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 3 h 0 min
14.9.2010
Reseptin ainekset
10 palaa
Keksipohja
200 g
kaurakeksejä
75 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
Täyte
4 kpl
liivatelehteä
2 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
100 g
valkosuklaata
200 g
tuorejuustoa (rasvaa 6-11 %)
1 dl
sokeria
3 rkl
sitruunamehua
Kiille
1 dl
mustaherukkamehutiivistettä
2 dl
vettä
2 dl
hyytelösokeria
5 dl
mustaherukoita

Pane keksit vahvaan muovipussiin ja murenna ne kaulimella. Sulata rasva ja sekoita keksimurut siihen. Vuoraa irtopohjavuoan (Ø 24 cm) pohja leivinpaperilla. Taputtele muruseos vuoan pohjalle. Siirrä vuoka kylmään odottamaan. Upota liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma tukevaksi vaahdoksi. Sulata suklaa vesihauteessa. Voit myös raastaa suklaan. Sekoita tuorejuusto ja sokeri keskenään. Yhdistä vähän jäähtynyt suklaa tuorejuustoseokseen. Kuumenna sitruunamehu ja liuota siihen puristellut liivatteet. Kaada seos täytteeseen ja sekoita tasaiseksi. Nostele joukkoon kermavaahto. Levitä valkosuklaa-tuorejuustotäyte keksipohjalle. Nosta juustokakku kylmään hyytymään pariksi tunniksi. Mittaa mehutiiviste ja vesi kattilaan. Kuumenna, lisää hyytelösokeri ja kiehauta. Asettele mustaherukat hyytyneen juustokakun päälle. Lusikoi hieman jäähtynyt kiille mustaherukoille. Anna valkosuklaisen herukkakakun hyytyä kylmässä puolisen tuntia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt