Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valkosuklaaskonssit sinihomejuusto-punajuuritäytteellä – villi suolapala kello viiden teelle

50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min

Rakastatko yllättäviä yhdistelmiä? Nämä valkosuklaalla, sinihomejuustolla ja punajuurella viritetyt skonssit ovat taatusti teehetken hauskin makuyhdistelmä!

1.10.2018
Reseptin ainekset
18 kpl
Valkosuklaaskonssit
100 g
valkosuklaata
3 dl
spelttijauhoja
3 dl
vehnäjauhoja
1 ½ tl
leivinjauhetta
½ tl
ruokasoodaa
1 tl
suolaa
125 g
voita
1 ½ dl
piimää tai kermaviiliä
2
munaa
Pinnalle
2 rkl
voisulaa tai maitoa
2 tl
unikonsiemeniä
Täyte
1 iso tai 2 pientä
punajuurta (keitettynä)
150 g
sinihomejuustoa
¾ dl
voita
1 dl
tuoretta oreganoa
1 rkl
balsamisiirappia

Valkosuklaaskonssit sinihomejuusto-punajuuritäytteellä – ohje:

  1. Sulata valkosuklaa mikrossa miedolla teholla.
  2. Yhdistä taikinan kuivat aineet. Nypi joukkoon huoneenlämpöinen voi. Yhdistä piimä ja munat. Kaada seos jauhojen joukkoon valkosuklaasulan kanssa ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Älä vaivaa, jotta taikina ei sitkisty.
  3. Taputtele taikinasta kolmen sentin paksuinen neliö ja ota siitä pyöreällä muotilla skonsseja leivinpaperin päälle pellille. Voit myös pyöritellä taikinasta palloja pellille.
  4. Voitele taikinapalat voisulalla tai maidolla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä.
  5. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
  6. Viipaloi keitetty punajuuri ja sinihomejuusto. Voitele skonssit voilla. Täytä skonssit punajuurella, juustolla, oreganolla ja lorauksella balsamisiirappia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt