Valkosuklaapopcornkuppikakut

1 h
0
0

Valkosuklaapopcornkuppikakut

Herkulliset blondiekuppikakut kuorrutetaan makean suolaisella valkosuklaapopcornilla!
Teksti Painted by Cakes
Kuvat Painted by Cakes
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

Kuppikakut

  • 100 gvoita
  • 100 gvalkosuklaata
  • 1 1/2 dlsokeria
  • 1/2 dlfariinisokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 3 kplkananmunia
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
  • 2 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1/4 tlsuolaa

Kuorrute

  • 200 gvalkosuklaata
  • 10 dlpopcornia ((suolattua))
  • 1 rklnonparelleja

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN30 min

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Asettele paperivuoat muffinipellin syvennyksiin. 

Sulata voi ja valkosuklaa. Lisää sokerit ja anna seoksen jäähtyä hetki. Lisää kananmunat ja sitruunankuoriraaste.

Yhdistä jauhot ja suola. Lisää jauhoseos taikinaan siivilän läpi ja sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista.

Jaa taikina vuokiin ja paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes testitikkuun tarttuu vielä meheviä murusia tai aavistus taikinaa.

Nosta kuppikakut heti pois kuumalta pelliltä.

Valmista kuorrute. Sulata valkosuklaa ja sekoita popcornien joukkoon. (Varmista, että popcornin seassa ei ole yhtää poksahtamattomia siemeniä.)

Nostele kuorrutetta lusikalla kuppikakkujen päälle ja koristele nonparelleilla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä