Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valkosuklaapopcornkuppikakut

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min

Herkulliset blondiekuppikakut kuorrutetaan makean suolaisella valkosuklaapopcornilla!

27.9.2016
Reseptin ainekset
12 kpl
Kuppikakut
100 g
voita
100 g
valkosuklaata
1 1/2 dl
sokeria
1/2 dl
fariinisokeria
1 tl
vaniljasokeria
3 kpl
kananmunia
1 tl
sitruunankuoriraastetta
2 1/2 dl
vehnäjauhoja
1/4 tl
suolaa
Kuorrute
200 g
valkosuklaata
10 dl
popcornia ((suolattua))
1 rkl
nonparelleja

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Asettele paperivuoat muffinipellin syvennyksiin. 

Sulata voi ja valkosuklaa. Lisää sokerit ja anna seoksen jäähtyä hetki. Lisää kananmunat ja sitruunankuoriraaste.

Yhdistä jauhot ja suola. Lisää jauhoseos taikinaan siivilän läpi ja sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista.

Jaa taikina vuokiin ja paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes testitikkuun tarttuu vielä meheviä murusia tai aavistus taikinaa.

Nosta kuppikakut heti pois kuumalta pelliltä.

Valmista kuorrute. Sulata valkosuklaa ja sekoita popcornien joukkoon. (Varmista, että popcornin seassa ei ole yhtää poksahtamattomia siemeniä.)

Nostele kuorrutetta lusikalla kuppikakkujen päälle ja koristele nonparelleilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt