Maku

Valkosuklaapopcornkuppikakut

1 h
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Herkulliset blondiekuppikakut kuorrutetaan makean suolaisella valkosuklaapopcornilla!
0
0
Julkaistu: 27.9.2016


Ainekset (12 kpl)

Kuppikakut

  • 100 gvoita
  • 100 gvalkosuklaata
  • 1 1/2 dlsokeria
  • 1/2 dlfariinisokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 3 kplkananmunia
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
  • 2 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1/4 tlsuolaa

Kuorrute

  • 200 gvalkosuklaata
  • 10 dlpopcornia ((suolattua))
  • 1 rklnonparelleja
Tulosta

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Asettele paperivuoat muffinipellin syvennyksiin. 

Sulata voi ja valkosuklaa. Lisää sokerit ja anna seoksen jäähtyä hetki. Lisää kananmunat ja sitruunankuoriraaste.

Yhdistä jauhot ja suola. Lisää jauhoseos taikinaan siivilän läpi ja sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista.

Jaa taikina vuokiin ja paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes testitikkuun tarttuu vielä meheviä murusia tai aavistus taikinaa.

Nosta kuppikakut heti pois kuumalta pelliltä.

Valmista kuorrute. Sulata valkosuklaa ja sekoita popcornien joukkoon. (Varmista, että popcornin seassa ei ole yhtää poksahtamattomia siemeniä.)

Nostele kuorrutetta lusikalla kuppikakkujen päälle ja koristele nonparelleilla.

Kommentoi »