Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valkosuklaamutakakku – limen ja valkosuklaan lumoava yhdistelmä vie jalat alta

38 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 18 min

Valkosuklaamutakakku leivotaan valkosuklaasta ja maustetaan kirpeällä limellä. Nauti kakkupala pehmeän vaniljajäätelön kanssa, niin makuelämys on täydellinen.

13.2.2020
Reseptin ainekset
10 annosta
Valkosuklaamutakakku
150 g
voita
150 g
valkosuklaata
2
luomulimen kuori ja mehu
1½ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
3
munaa
3½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
Viimeistely
1 rkl
tomusokeria

Valkosuklaamutakakku leivotaan näin:

  1. Kuutioi voi ja paloittele valkosuklaa kulhoon, sulata mikrossa tai vesihauteessa välillä sekoittaen.
  2. Pese limet hyvin. Raasta kuoren vihreä osa (1½ tl) ja purista mehu (4 rkl).
  3. Sekoita sokeri ja vaniljasokeri sekä limen kuori ja mehu voi-suklaaseokseen.
  4. Vatkaa munat yksitellen taikinaan.
  5. Lisää lopuksi vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
  6. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (Ø 20 cm).
  7. Paista 200 asteessa noin 18 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä tahmeaksi.
  8. Siivilöi jäähtyneen kakun päälle tomusokeria. Tarjoa mutakakun kanssa vaniljajäätelöä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt