Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valkosuklaa-mokkamousse

2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min

Samettisen täyteläinen valkosuklaa-mokkamousse syntyy vain muutamasta raaka-aineesta! Mokkaisen maun salaisuutena on kahvipavuilla maustettu maito.

15.4.2011
Reseptin ainekset
8 annosta
1 1/2 dl
täysmaitoa
2 rkl
kahvipapuja
2 kpl
liivatelehteä
200 g
valkosuklaata
2 dl
kuohukermaa

Kiehauta maito ja lisää joukkoon kahvipavut. Anna maustua hetki.

Purista kylmässä vedessä liotetuista liivatteista liika vesi pois ja liuota ne lämpimään maitoon.

Kaada lämmin maito siivilän läpi paloitellun suklaan päälle.

Vatkaa seosta sauvasekoittimella tai vispilällä, kunnes suklaa on liuennut. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.

Nostele kermavaahto suklaaseokseen nuolijaa tai lusikkaa apuna käyttäen.

Lusikoi seos annosastioihin tai pieniin foliovuokiin.

Anna hyytyä kylmässä noin 2 tuntia.

Jos käytät foliovuokia, niin kumoa ne lautasille ennen tarjoilua.

Koristele valkosuklaa-mokkamousseannokset oman mielesi mukaan marjoilla tai hedelmillä sekä tuile-kekseillä.

•Mokkamaisen maun saat myös vaihtamalla kahvipavut teelusikalliseen pikakahvia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt