Valkosipulivoi-muffinit
35 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
20 minSuolaiset valkosipulivoimuffinit ovat täydellinen brunssiherkku! Mehevissä muffineissa on ihana valkosipulivoisydän.
5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 29.7.2015

Valkosipulivoi-muffinit
Reseptin ainekset (6 kpl)
- 2 dlvehnäjauhoja
- 1 tlleivinjauhetta
- 1 dlkevytmaitoa
- 1 kplmunaa
- 1/4 dljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Valkosipulivoi
- 4 kplvalkosipulinkynttä
- 25 gvoita
Valmista valkosipulivoi-muffinit näin:
Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe. Lisää joukkoon maito, muna ja margariini. Lusikoi taikina kuuteen muffinivuokaan tai voideltuihin muffinipellin koloihin.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita ne huoneenlämpöiseen voihin.
Tee jokaisen muffinin taikinaan kolo ja täytä se valkosipulivoilla.
Paista valkosipulivoimuffineja 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia.
Paista samalla muffinipellillä koloissa brunssille myös pieniä kinkku-tomaattimunakkaita!