


Valkosipulivoi-muffinit
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Suolaiset valkosipulivoimuffinit ovat täydellinen brunssiherkku! Mehevissä muffineissa on ihana valkosipulivoisydän.
Reseptin ainekset
6 kpl
2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 dl
kevytmaitoa
1 kpl
munaa
1/4 dl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Valkosipulivoi
4 kpl
valkosipulinkynttä
25 g
voita
Valmista valkosipulivoi-muffinit näin:
Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe. Lisää joukkoon maito, muna ja margariini. Lusikoi taikina kuuteen muffinivuokaan tai voideltuihin muffinipellin koloihin.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita ne huoneenlämpöiseen voihin.
Tee jokaisen muffinin taikinaan kolo ja täytä se valkosipulivoilla.
Paista valkosipulivoimuffineja 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia.
Paista samalla muffinipellillä koloissa brunssille myös pieniä kinkku-tomaattimunakkaita!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat