Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valkosipuli-kermaperunat

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Valkosipuli-kermaperunat sopivat mainiosti mausteisten lihapullien tai kyljysten kaveriksi. Mehevän kermaiset ja todella valkosipuliset perunat maustetaan sipuli-ruohosipuli-Koskenlaskijalla ja annetaan hautua pehmeiksi suupaloiksi.

Reseptin ainekset
8 annosta
2 kg
perunoita
6 dl
kermaa
150 g
sipuli-ruohosipuli-Koskenlaskija sulatejuustoa
10
valkosipulinkynttä
1-1,5 tl
suolaa

Valkosipuli-kermaperunat – ohje:

  1. Kuori ja viipaloi perunat. Keitä perunoita puolisen tuntia kattilassa kerman kanssa. Lisää joukkoon valkosipulimurska ja suola.
  2. Kaada seos uunivuokaan, lisää päälle Koskenlaskija viipaleina ja siirrä 180-asteiseen uuniin.
  3. Anna valkosipuli-kermaperunoiden hautua uunin alatasolla noin 45 minuuttia
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt