Valkosipuliset kermaperunat

2 h 15 min
5
0

Valkosipuliset kermaperunat

Mehevän kermaiset ja todella valkosipuliset kermaperunat sopivat mainiosti mausteisten lihapullien tai kyljysten kaveriksi. Kermaperunat maustetaan sipuli-ruohosipuli Koskenlaskijalla ja annetaan hautua pehmeiksi suupaloiksi.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 2 kgperunoita
  • 6 dlkermaa
  • 150 gSipuli-ruohosipuli Koskenlaskija sulatejuustoa
  • 10 kplvalkosipulin kynsiä
  • 1-1,5 tlsuolaa

Tee näin

2 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN2 h

Kuori ja viipaloi perunat. Keitä perunoita puolisen tuntia kattilassa kerman kanssa. Lisää joukkoon valkosipulimurska ja suola. Kaada seos uunivuokaan, lisää päälle Koskenlaskija viipaleina ja siirrä 180 asteiseen uuniin. Anna hautua uunissa alatasolla kolmen vartin ajan. 

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä