Kotivinkki

Valkosipulimarinoidut ulkofileepihvit

0
0

Valkosipulimarinoidut ulkofileepihvit

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 600 gnaudan ulkofileetä

marinointikastike:

  • 2valkosipulinkynttä
  • ½ dlöljyä
  • 1 rkltomaattipyreetä
  • 2 tlgluteenitonta soijakastiketta
  • 1 rklhienonnettuja yrttejä
  • 1 tlfariinisokeria
  • 1 tlrouhittua mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Leikkaa filee 4 pihviksi.

2. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Sekoita kastikkeen ainekset.

3. Laita pihvit muovipussiin ja kaada marinointikastike päälle. Kääntele pussia niin, että kastike sekoittuu joka puolelle lihoja. Anna marinoitua ainakin 2 tuntia tai yön yli.

4. Ota lihat huoneenlämpöön tunti ennen grillaamista.

5. Grillaa pihvejä 2 minuuttia molemmin puolin ja laita grillin kansi kiinni. Kypsennä lihoja vielä 4–6 minuuttia halutusta kypsyysasteesta riippuen. Kääri pihvit folioon odottamaan tarjoilua. Näin ne vielä vetäytyvät ja kypsyvät mureiksi.

6. Tarjoa pihvit heti kaalisalaatin ja grillatun leivän kanssa.

Vinkki!

Vinkki Parhaat pihvit grillaat maustamattomasta lihasta. Marinointikastiketta voit varioida omien makumieltymystesi mukaan. Pihvit voi valmistaa myös paistinpannulla paistaen.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä