Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valkosipulimarinoidut ulkofileepihvit

2.6.2010
Reseptin ainekset
600 g
naudan ulkofileetä
marinointikastike:
2
valkosipulinkynttä
½ dl
öljyä
1 rkl
tomaattipyreetä
2 tl
gluteenitonta soijakastiketta
1 rkl
hienonnettuja yrttejä
1 tl
fariinisokeria
1 tl
rouhittua mustapippuria

1. Leikkaa filee 4 pihviksi.

2. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Sekoita kastikkeen ainekset.

3. Laita pihvit muovipussiin ja kaada marinointikastike päälle. Kääntele pussia niin, että kastike sekoittuu joka puolelle lihoja. Anna marinoitua ainakin 2 tuntia tai yön yli.

4. Ota lihat huoneenlämpöön tunti ennen grillaamista.

5. Grillaa pihvejä 2 minuuttia molemmin puolin ja laita grillin kansi kiinni. Kypsennä lihoja vielä 4–6 minuuttia halutusta kypsyysasteesta riippuen. Kääri pihvit folioon odottamaan tarjoilua. Näin ne vielä vetäytyvät ja kypsyvät mureiksi.

6. Tarjoa pihvit heti kaalisalaatin ja grillatun leivän kanssa.

Vinkki Parhaat pihvit grillaat maustamattomasta lihasta. Marinointikastiketta voit varioida omien makumieltymystesi mukaan. Pihvit voi valmistaa myös paistinpannulla paistaen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt