Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Rouskuvaa rapeutta

Valkosipulileipä – rapeaksi paahdetut herkkuleivät valmistuvat hetkessä

20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min

Valkosipulileipä on vastustamattoman tuoksuinen ja makuinen naposteltava. Leipä- tai patonkiviipaleet voidellaan yrtti-valkosipulivoilla ja paahdetaan rapeiksi uunissa.

10.4.2025
Reseptin ainekset
15 kpl
1
maalaisleipä (hapanjuurileipä tai patonki)
100 g
voita
2–3
valkosipulinkynttä
½ rku
persiljaa hienonnettuna (tai ruohosipulia)

Valkosipulileipä – ohje:

  1. Viipaloi leipä ja levitä leipäviipaleet pellille leivinpaperin päälle.
  2. Pehmennä voi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita valkosipulinkynnet ja hienonnettu persilja (tai ruohosipuli) pehmeän voin joukkoon.
  3. Voitele leipäviipaleet yrtti-valkosipulivoilla.
  4. Paahda leipiä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes ne rapeutuvat ja saavat hieman väriä.
  5. Tarjoa valkosipulileipiä pikkusyötävänä sellaisenaan tai keiton tai salaatin lisukkeena.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt