


Valkosipulikurkut
72 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 72 h 0 min
Kesän parhaat valkosipuliset säilykekurkut. Helppo tehdä suurempikin määrä kerralla.
Reseptin ainekset
5 annosta
2 kg
avomaankurkkua
1 l
kivennäisvettä
4 dl
väkiviinaetikkaa
4 dl
sokeria
0,5 dl
suolaa
2 rkl
sinapinsiemeniä
10 kpl
valkosipulinkynttä
2 dl
tilliä
Kaada nesteet ja sokeri isoon astiaan. Kaada varovasti, jotta seos ei kuohu. Lisää mausteet, halkaistut valkosipulit ja siivutetut kurkut.
Anna kurkkujen valmistua kaikessa rauhassa huoneenlämmössä kolmisen päivää. Sekoittele aina välillä.
Säilö valmiit valkosipulikurkut liemineen lasipurkkeihin ja säilytä jääkaapissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat