Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Nyt dippaillaan!

Valkosipulikastike – kermaviilistä sekoitettu monitoimikastike sopii moneen

15 min

Valkosipulikastike valmistuu helposti kermaviilistä ja mausteista. Tarjoa kastiketta dippinä tai lisukkeena kalan, kanan tai perunoiden kanssa.

13.7.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
Valkosipulikastike
1– 2
valkosipulinkynttä
3 rkl
ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl
sitruunanmehua
1 prk (200 g)
kermaviiliä
1 tl
(dijonin)sinappia
1 tl
sokeria tai hunajaa
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria (myllystä)

Valkosipulikastike – ohje:

  1. Kuori valkosipulinkynnet. Murskaa kynnet veitsen lappeella. Hienonna murskattuja kynsiä veitsen tylpällä puolella kunnes ne ovat täysin murskana. Hienonna ruohosipuli.
  2. Halkaise sitruuna ja purista mehu.
  3. Sekoita kaikki, paitsi valkosipuli, kermaviilin joukkoon. Lisää valkosipulia vähitellen maistellen.
  4. Anna valkosipulikastikkeen maustua jääkaapissa vähintään 10 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt