Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valkea lehtikaalipizza

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Valkeaan lehtikaalipizzaan käytetään tomaattikastikkeen sijaan ranskankermaa. Paahtuneet lehtikaalinlehdet ja rapea pohja tekevät lehtikaalipizzasta herkullista haukattavaa.

17.11.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
Pizzataikina
1 dl
vettä
1/3 kpl
hiivaa
2 1/2 dl
vehnäjauhoja
1/2 tl
suolaa
2 rkl
oliiviöljyä
Päälle
150 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
1 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
punasipulia
1 rkl
rypsiöljyä
50 g
lehtikaalia (muutama lehti)
150 g
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
75 g
chorizo-makkaraa (tai salamia ohuina viipaleina)
1/4 tl
mustapippuria

Lehtikaalipizza – ohje:

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää jauhot, suola ja öljy ja vaivaa tasaiseksi. Anna taikinan kohota peitettynä vedottomassa paikassa puoli tuntia.
  2. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi. Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi. Poista lehtikaalin lehdistä kova ruoti ja revi lehtikaali pienemmiksi paloiksi.
  3. Kauli pizzataikina jauhotetun leivinpaperin päällä ohueksi pohjaksi. Levitä päälle ranskankerma. Jaa päälle tasaisesti sipulit, lehtikaali, chorizo ja lopuksi juusto. Rouhi päälle pippuria.
  4. Paista lehtikaalipizzaa 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  5. Halutessasi voit viimeistellä lehtikaalipizzan balsamiviinietikkasiirapilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt