Välipalapatukat – pähkinöiden ja taateleiden energialla jaksat pidempään!

2 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
2 h
Välipalapatukat pitävät väsymyksen kaukana! Pähkinöistä, taateleista ja banaanista saa juuri sopivasti energiaa jaksamiseen, ja makeuden vastapainoksi patukoihin lisätään ripaus suolaa.
GL
KA
LA
MA
MU
VE
4.1
3
Julkaistu: 16.10.2018


Ainekset (5–6 patukkaa)

Välipalapatukat

  • 2 dlkuivattuja taateleita
  • 2banaania (kypsä, ruskeapilkkuinen)
  • ½ dlmacadamiapähkinöitä
  • 1 dlseesaminsiemeniä
  • sormisuolaa
  • vettä
Tulosta

Välipalapatukat valmistuvat näin:

  1. Pilko taateleita veitsellä hieman. Soseuta kaikki ainekset tehosekoittimessa. Jos seos tuntuu liian kuivalta, lisää muutama tippa vettä.
  2. Levitä seos leivinpaperin päälle vuokaan. Laita patukat pariksi tunniksi pakastimeen.
  3. Kun seos on jähmettynyt, leikkaa se terävällä veitsellä patukoiksi. Kääräise välipalapatukat leivinpaperipalojen sisään.
3 kommenttia