Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Välipalapatukat – pähkinöiden ja taateleiden energialla jaksat pidempään!

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Välipalapatukat pitävät väsymyksen kaukana! Pähkinöistä, taateleista ja banaanista saa juuri sopivasti energiaa jaksamiseen, ja makeuden vastapainoksi patukoihin lisätään ripaus suolaa.

16.10.2018
Reseptin ainekset
5–6 patukkaa
Välipalapatukat
2 dl
kuivattuja taateleita
2
banaania (kypsä, ruskeapilkkuinen)
½ dl
macadamiapähkinöitä
1 dl
seesaminsiemeniä
sormisuolaa
vettä

Välipalapatukat valmistuvat näin:

  1. Pilko taateleita veitsellä hieman. Soseuta kaikki ainekset tehosekoittimessa. Jos seos tuntuu liian kuivalta, lisää muutama tippa vettä.
  2. Levitä seos leivinpaperin päälle vuokaan. Laita patukat pariksi tunniksi pakastimeen.
  3. Kun seos on jähmettynyt, leikkaa se terävällä veitsellä patukoiksi. Kääräise välipalapatukat leivinpaperipalojen sisään.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt