


Välipalapatukat – pähkinöiden ja taateleiden energialla jaksat pidempään!
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
Välipalapatukat pitävät väsymyksen kaukana! Pähkinöistä, taateleista ja banaanista saa juuri sopivasti energiaa jaksamiseen, ja makeuden vastapainoksi patukoihin lisätään ripaus suolaa.
Reseptin ainekset
5–6 patukkaa
Välipalapatukat
2 dl
kuivattuja taateleita
2
banaania (kypsä, ruskeapilkkuinen)
½ dl
macadamiapähkinöitä
1 dl
seesaminsiemeniä
sormisuolaa
vettä
Välipalapatukat valmistuvat näin:
- Pilko taateleita veitsellä hieman. Soseuta kaikki ainekset tehosekoittimessa. Jos seos tuntuu liian kuivalta, lisää muutama tippa vettä.
- Levitä seos leivinpaperin päälle vuokaan. Laita patukat pariksi tunniksi pakastimeen.
- Kun seos on jähmettynyt, leikkaa se terävällä veitsellä patukoiksi. Kääräise välipalapatukat leivinpaperipalojen sisään.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat