Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Valamon pasha

24 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 24 h 0 min

Valamon tapaan valmistettu pasha on klassinen, herkullinen pääsiäispasha. Tämän pashan salaisuus on vaahdotetussa voissa. Valmista klassinen jälkiruoka päivää ennen tarjoilua kylmään ja tarjoa pääsiäisaterialla.

9.6.2009
Reseptin ainekset
12 annosta
Valamon pasha
2 1/2 dl
sokeria
2
keltuaista
200 g
voita
400 g
maitorahkaa
1 tl
vaniljasokeria
1 dl
mantelirouhetta
1 dl
rusinoita
1
sitruunan mehu
1
appelsiinin mehu
2 dl
kuohukermaa

Valamon pasha – ohje:

  1. Vatkaa puolet sokerista ja keltuaiset vaahdoksi. Vatkaa loput sokerista ja voi vaahdoksi. Sekoita vaahdot ja rahka tasaiseksi massaksi. Lisää vaniljasokeri (mantelirouhe, rusinat) ja mehut ja lopuksi kevyesti vaahdotettu kerma.
  2. Kaada massa kostutetulla sideharsolla vuorattuun muottiin. Pane paino päälle ja valuta pashaa vuorokausi jääkaapissa.
  3. Kumoa Valamon pasha tarjoiluvadille, poista harso ja tarjoa pasha pääsiäisaterian jälkiruokana.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt