Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kesän marjoista

Vadelmakiisseli – yksinkertaisen ihana jälkkäri neljästä aineksesta

20 min

Vadelmakiisseli valmistuu niin tuoreista kuin pakastevadelmistakin. Tarjoa kiisseli kauniista pikareista kermavaahdon kanssa tai nauti vaikka puuron kanssa.

14.7.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
Vadelmakiisseli
200 g
vadelmia (tuore tai pakaste)
6 dl
vettä
½ dl
sokeria
3 rkl
perunajauhoa
Lisäksi
kermavaahtoa

Vadelmakiisseli – ohje:

  1. Laita kattilaan vadelmat, 5,5 desiä vettä ja sokeri. Kiehauta (ja keitä 5 minuuttia, jos käytät ulkomaisia vadelmia).
  2. Sekoita perunajauho lopun veden (½ dl) joukkoon. Valuta perunajauho ohuena nauhana kiisseliin koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa kerran ja nosta pois liedeltä.
  3. Jäähdytä ja tarjoa vadelmakiisseli vaahdotetun kermavaahdon kanssa.

Vinkki!

Voit jakaa vadelmakiisselin valmiiksi annoskulhoihin jäähtymään. Ripottele pinnalle hienoa sokeria, jotta kiisseliin ei muodostu kuorta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt