Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vadelma-sitruunajäätelö – kotitekoisen jätskin helppo kaava

4 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 4 h 0 min

Vadelma-sitruunajäätelö valmistuu vain neljästä raaka-aineesta. Jäätelön perusohje taipuu ihan minkä makuiseksi haluat.

7.8.2018
Reseptin ainekset
6 annosta
5 dl
kuohu- tai vispikermaa
1 prk (397 g)
makeutettua kondensoitua maitoa
1 dl
lemon curdia
½ l
vadelmia

Vadelma-sitruunajäätelö – ohje:

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Kääntele joukkoon kondensoitu maito.
  2. Kaada kolmannes jäätelömassasta pakkasenkestävään vuokaan (1,5 l). Lusikoi väliin lemon curdista raitoja ja ripottele päälle vadelmia. Tee samoin toinen kerros niin että päälle tulee lemon curdia ja vadelmia.
  3. Peitä vuoka kelmulla ja pakasta 4–5 tuntia. Jäätelöä ei tarvitse sekoittaa pakastuksen aikana.

Vaihda vadelmat mansikoihin, mustikoihin, herukoihin tai lakkoihin. Lemoncurdin sijaan voit pursottaa makuraidat suklaa- tai toffeekastikkeella.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt