


Uuniviikunat vuohenjuustolla ja balsamikastikkeella
15 min
Joulunajan ehdoton suosikkinaposteltava syntyy 15 minuttissa - sopii myös yllätysvieraille!
Reseptin ainekset
2 annosta
3 kpl
tuoreita viikunoita
6 rkl
pehmeää vuohenjuustoa
2-3 rkl
Rajamäen tummaa balsamikastiketta
2 rkl
pistaasimurua
1-2 rkl
Rajamäen vaaleaa balsamikastiketta
Puolita viikunat.
Aseta ne uunivuokaan.
Lisää vuohenjuustoa jokaiselle viikunanpuolikkaalle noin 1 tl.
Lisää päälle tumma basilika-balsamikastike.
Paahda uunissa n. 10-15 minuuttia 200 asteessa kunnes viikunat ovat kunnolla pehmenneet.
Nosta viikunat tarjoiluastialle, ripottele päälle pistaasimurua ja viimeistele vaalealla balsamikastikkeella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat