


Tofu meheväksi!
Uunitofu – meheväksi paistettu tofu on makoisa seuralainen pastalle uunifetan tapaan
30 min
Uunitofu syntyi suositun uunifetan inspiroimana. Se maistuu pastan seassa tai yksinkertaisimmillaan hyvän leivän ja salaatin kanssa. Uunitofun mehevyyden salaisuus piilee aurinkokuivatuissa tomaateissa ja niiden marinadissa.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (n. 270 g)
kiinteää maustamatonta tofua
½ prk (à 190/95 g)
aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
200 g
kirsikkatomaatteja
½ tl
chilirouhetta
1/2 tl
suolaa
(1 dl
tuoretta basilikaa)
Uunitofu – ohje:
- Taputtele tofu kuivaksi talouspaperilla ja nosta uunivuokaan. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Nostele aurinkokuivatut tomaatit ja valkosipulit tofun päälle. Valuta päälle öljymarinadia.
- Huuhtele kirsikkatomaatit ja lisää ne vuokaan. Mausta tofu chilirouheella ja suolalla. Kypsennä 225-asteisessa uunissa keskitasolla 20 minuuttia.
- Murskaa tofua haarukalla, viimeistele halutessasi hienonnetulla basilikalla ja sekoita esimerkiksi keitetyn spagetin joukkoon.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat