Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Uunissa paahdetut kesäkasvikset

55 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 35 min

Kylmäsavulohi antaa kivaa suolaisuutta uunissa paahdetuille makeille kesäkasviksille. Voit muunnella kasviksia kauden ainesten mukaan, sillä kaikkia kesäkasviksia voi paahtaa uunissa.

10.8.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
8
pientä varhaisperunaa
1–2
naurista
4
nippuporkkanaa
8
retiisejä
2
sipulia
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
sormisuolaa
1 rkl
tuoretta rosmariinia silputtuna
1/2 tl
mustapippuria myllystä
150 g
kylmäsavulohta

Pese perunat, nauris, porkkanat ja retiisit.

Kuori tarvittaessa ja lohko perunat ja nauris.

Kuori porkkanat. Ohuet porkkanat voi paahtaa kokonaisina, paksut kannattaa puolittaa. Lohko sipulit.

Pane kasvikset uunivuokaan. Valuta päälle öljyä ja kääntele se kasviksiin.

Ripottele päälle suolaa ja rosmariinia. Rouhi pinnalle pippuria.

Paahda kasviksia 200-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.

Leikkaa kylmäsavulohi isohkoiksi paloiksi ja lisää kasvisten päälle, kun kypsennysaikaa on jäljellä noin 10 minuuttia.

Tarjoa paahdetut kesäkasvikset heti lämpimänä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt