Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tuttu mutta tuunattu! Uunipasta melanzane alla parmigiana viettelee munakoison, tomaattien ja tuorepastan yhdistelmällä

1 h 10 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 45 min

Kun rullaat uunivuokaan mukaan tuorepastaa, rakastettu italialaisklassikko melanzane alla parmigiana eli munakoiso-tomaattivuoka saa uutta ruokaisaa kierrettä. Nappaa herkullisen uunipastan resepti!

30.8.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
1 (350 g)
munakoiso
1 tl
suolaa
5 rkl
oliiviöljyä
3
valkosipulinkynttä
2 prk (à 400 g)
kirsikkatomaatteja
1 dl
valkoviiniä
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
1 dl
basilikanlehtiä
2 rkl
hienonnettua timjamia
1 pkt (250 g)
tuorenauhapastaa
1 pallo (à 125 g)
buffalomozzarellaa
1 dl
parmesaanijuustoraastetta

Uunipasta melanzane alla parmigiana – ohje:

  1. Huuhtele munakoisot ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet leivinpaperin päälle. Ripottele viipaleille suolaa. Itketä 10 minuuttia. Pyyhkäise pinta kuivaksi talouspaperilla.
  2. Paista munakoisoviipaleet oliiviöljyssä paistinpannulla molemmin puolin ruskeiksi. Siirrä lautaselle.
  3. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
  4. Kaada uunivuokaan kirsikkatomaatit, valkoviini, suola, sokeri, hienonnettu basilika ja timjami. Lisää vuokaan munakoisot ja revitty mozzarella.
  5. Kiepauta nauhapasta kerälle ja aseta vuokaan munakoisojen joukkoon. Raasta päälle parmesaania. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Vinkki!

Voit korvata tölkkikirsikkatomaatit tavallisella tomaattimurskalla tai hieman ylikypsillä kuutioiduilla tomaateilla ja tilkalla tomaattimehua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt