Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kesäkurpitsat uunissa – maukkaiden kasvisten rapea kuorrutus syntyy juustosta ja pankojauhoista

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min

Kesäkurpitsat valmistuvat uunissa ihanan rapeiksi, kun niiden pinnalle ripottelee parmesaani-pankomurua. Parmesaanin tilalla voit käyttää mitä tahansa voimakasta juustoa, kuten pecorinoa, grana padanoa, appenzelleriä tai gruyèreä.

20.7.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
4
pientä kesäkurpitsaa
4
valkosipulinkynttä
2 dl
pankojauhoja
2 dl
parmesaania raastettuna
1 dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
½ dl
voita sulatettuna tai oliiviöljyä
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria

Kesäkurpitsat uunissa – ohje:

  1. Halkaise kesäkurpitsat pitkittäin. Voitele uunivuoka. Lado kesäkurpitsat vuokaan halkaisupinta ylöspäin.
  2. Hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita pankojauhot, parmesaaniraaste, lehtipersilja ja valkosipulinkynnet kulhossa.
  3. Lisää voisula tai öljy joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Lusikoi seos kesäkurpitsanpuolikkaille. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lihan tai kalan lisukkeena.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt