Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Uunijäätelö – kuumaa ja kylmää yhdistävä klassikkoherkku

20 min

Uunijäätelö on näyttävä jälkiruoka, jossa marenkikuori kätkee sisäänsä kylmän, pehmeän jäätelön. Tee nostalginen herkku ohjeellamme!

26.6.2013
Reseptin ainekset
8 annosta
200 g
sokerikakkupohjaa (valmis torttupohja)
Kostutus
1 dl
sitruunamehua
Täyte
10 dl
mansikoita
10 dl
vaniljajäätelöä
Marenki
4 kpl
valkuaista
1 dl
sokeria

Uunijäätelö – ohje:

  1. Kostuta torttupohja sitruunamehulla.
  2. Vatkaa marengin valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.
  3. Nosta torttupohja uuninkestävään vuokaan. Levitä mansikat tasaisesti pohjan päälle. Nostele viipaleiksi leikattu jäätelö mansikoiden päälle.
  4. Peitä jäätelö marenkivaahdolla joka puolelta.
  5. Nosta uunijäätelövuoka 275-asteiseen uuniin 3–5 minuutiksi, kunnes marenkihuiput saavat vähän väriä.
  6. Tarjoa uunijäätelö heti kuumennuksen jälkeen.

Vinkki!

Mansikoiden tilalle voit paloitella haluamiasi marjoja ja hedelmiä. Vaniljajäätelön tilalla maistuvat myös maustetut jäätelöt.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt