


Tuunatut tuulihatut – juhlapöydän suloiset pikkuherkut syntyvät näppärästi pakastetuulihatuista
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Valmiille pakastetuulihatuille loihdit juhla-asun tomusokerikuorrutteella ja syötävillä kuivakukilla.
Reseptin ainekset
20 kpl
1 pkt (250 g)
kermatuulihattuja (Pirkka)
Kuorrutus
3 dl
tomusokeria
2–3 rkl
vettä tai marjamehutiivistettä (esim. mustaherukka tai vadelma)
Lisäksi
syötäviä kuivattuja kukkia
Tuunatut tuulihatut – ohje:
- Sulata tuulihatut pakkauksen ohjeen mukaan huoneenlämmössä, noin puoli tuntia.
- Sekoita tomusokerista ja vedestä tai mehusta kuorrutus.
- Valuta kuorrutusta tuulihattujen päälle ja koristele kuivatuilla kukilla. Anna jähmettyä ennen tarjoilua. Säilytä jääkaapissa peitettynä.
Vinkki!
Koristeeksi sopivat myös rouhitut pähkinät ja koristerakeet.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat