Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaaleivos, jossa on potkua! Turkinpippuri-browniet saavat ärhäkkyyttä suosituista salmiakkikarkeista

55 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 35 min

Jokainen tulisen salmiakin ystävä ihastuu takuulla näihin astetta kipakampiin brownie-leivoksiin. Turkinpippuri-browniet jätetään keskeltä ihanan kosteiksi ja herkutellaan jäätelön tai marjojen kera.

Reseptin ainekset
16 kpl
225 g
pehmeää voita
2 rkl
rypsiöljyä
3 dl
hienoa sokeria
4
munaa
2 tl
vaniljasokeria
½ tl
suolaa
2½ dl
vehnäjauhoja
2½ dl
tummaa kaakaojauhetta
150 g
tummaa- tai maitosuklaata
1 pss
Turkinpippuri-karkkeja

Turkinpippuribrowniet – ohje:

  1. Vatkaa voi, öljy ja sokerit kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen. Kaavi kulhon reunat.
  2. Sekoita jauhot ja kaakaojauhe toisessa kulhossa ja siivilöi ne vaahdon joukkoon. Vatkaa tasaiseksi nopeasti, ettei ­brownieista tule sitkeitä.
  3. Rouhi suklaa ja murskaa turkinpippurit. Kääntele suklaa- ja turkinpippuri­rouheet taikinaan. Kaada taikina uuni­vuokaan (noin 20 x 25 cm) leivinpaperin päälle ja paista 175-asteisen uunin keskitasolla 25–35 minuuttia. Turkinpippuri-browniet saavat jäädä kosteiksi.

Vinkki!

Tarjoa browniet lämpiminä jäätelön tai vaniljakastikkeen ja marjojen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt