


Suklaaleivos, jossa on potkua! Turkinpippuri-browniet saavat ärhäkkyyttä suosituista salmiakkikarkeista
55 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 35 min
Jokainen tulisen salmiakin ystävä ihastuu takuulla näihin astetta kipakampiin brownie-leivoksiin. Turkinpippuri-browniet jätetään keskeltä ihanan kosteiksi ja herkutellaan jäätelön tai marjojen kera.
Reseptin ainekset
16 kpl
225 g
pehmeää voita
2 rkl
rypsiöljyä
3 dl
hienoa sokeria
4
munaa
2 tl
vaniljasokeria
½ tl
suolaa
2½ dl
vehnäjauhoja
2½ dl
tummaa kaakaojauhetta
150 g
tummaa- tai maitosuklaata
1 pss
Turkinpippuri-karkkeja
Turkinpippuribrowniet – ohje:
- Vatkaa voi, öljy ja sokerit kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen. Kaavi kulhon reunat.
- Sekoita jauhot ja kaakaojauhe toisessa kulhossa ja siivilöi ne vaahdon joukkoon. Vatkaa tasaiseksi nopeasti, ettei brownieista tule sitkeitä.
- Rouhi suklaa ja murskaa turkinpippurit. Kääntele suklaa- ja turkinpippurirouheet taikinaan. Kaada taikina uunivuokaan (noin 20 x 25 cm) leivinpaperin päälle ja paista 175-asteisen uunin keskitasolla 25–35 minuuttia. Turkinpippuri-browniet saavat jäädä kosteiksi.
Vinkki!
Tarjoa browniet lämpiminä jäätelön tai vaniljakastikkeen ja marjojen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat