Suklaaleivos, jossa on potkua! Turkinpippuri-browniet saavat ärhäkkyyttä suosituista salmiakkikarkeista
55 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 35 min
Jokainen tulisen salmiakin ystävä ihastuu takuulla näihin astetta kipakampiin brownie-leivoksiin. Turkinpippuri-browniet jätetään keskeltä ihanan kosteiksi ja herkutellaan jäätelön tai marjojen kera.
Vatkaa voi, öljy ja sokerit kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen. Kaavi kulhon reunat.
Sekoita jauhot ja kaakaojauhe toisessa kulhossa ja siivilöi ne vaahdon joukkoon. Vatkaa tasaiseksi nopeasti, ettei brownieista tule sitkeitä.
Rouhi suklaa ja murskaa turkinpippurit. Kääntele suklaa- ja turkinpippurirouheet taikinaan. Kaada taikina uunivuokaan (noin 20 x 25 cm) leivinpaperin päälle ja paista 175-asteisen uunin keskitasolla 25–35 minuuttia. Turkinpippuri-browniet saavat jäädä kosteiksi.
Vinkki!
Tarjoa browniet lämpiminä jäätelön tai vaniljakastikkeen ja marjojen kanssa.