0(0)
Suklaaleivos, jossa on potkua! Turkinpippuri-browniet saavat ärhäkkyyttä suosituista salmiakkikarkeista
55 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 35 min
Jokainen tulisen salmiakin ystävä ihastuu takuulla näihin astetta kipakampiin brownie-leivoksiin. Turkinpippuri-browniet jätetään keskeltä ihanan kosteiksi ja herkutellaan jäätelön tai marjojen kera.
Julkaistu 8.11.2022
Kotivinkki
Reseptin ainekset
16 kpl
225 gpehmeää voita
2 rklrypsiöljyä
3 dlhienoa sokeria
4munaa
2 tlvaniljasokeria
½ tlsuolaa
2½ dlvehnäjauhoja
2½ dltummaa kaakaojauhetta
150 gtummaa- tai maitosuklaata
1 pssTurkinpippuri-karkkeja

Turkinpippuribrowniet – ohje:

  1. Vatkaa voi, öljy ja sokerit kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen. Kaavi kulhon reunat.
  2. Sekoita jauhot ja kaakaojauhe toisessa kulhossa ja siivilöi ne vaahdon joukkoon. Vatkaa tasaiseksi nopeasti, ettei ­brownieista tule sitkeitä.
  3. Rouhi suklaa ja murskaa turkinpippurit. Kääntele suklaa- ja turkinpippuri­rouheet taikinaan. Kaada taikina uuni­vuokaan (noin 20 x 25 cm) leivinpaperin päälle ja paista 175-asteisen uunin keskitasolla 25–35 minuuttia. Turkinpippuri-browniet saavat jäädä kosteiksi.

Vinkki!

Tarjoa browniet lämpiminä jäätelön tai vaniljakastikkeen ja marjojen kanssa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.