Kotivinkki

Suklaaleivos, jossa on potkua! Turkinpippuri-browniet saavat ärhäkkyyttä suosituista salmiakkikarkeista

55 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
35 min
Jokainen tulisen salmiakin ystävä ihastuu takuulla näihin astetta kipakampiin brownie-leivoksiin. Turkinpippuri-browniet jätetään keskeltä ihanan kosteiksi ja herkutellaan jäätelön tai marjojen kera.
0
0
Julkaistu: 8.11.2022


Reseptin ainekset (16 kpl)

  • 225 gpehmeää voita
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 3 dlhienoa sokeria
  • 4munaa
  • 2 tlvaniljasokeria
  • ½ tlsuolaa
  • 2½ dlvehnäjauhoja
  • 2½ dltummaa kaakaojauhetta
  • 150 gtummaa- tai maitosuklaata
  • 1 pssTurkinpippuri-karkkeja
Tulosta

Turkinpippuribrowniet – ohje:

  1. Vatkaa voi, öljy ja sokerit kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen. Kaavi kulhon reunat.
  2. Sekoita jauhot ja kaakaojauhe toisessa kulhossa ja siivilöi ne vaahdon joukkoon. Vatkaa tasaiseksi nopeasti, ettei ­brownieista tule sitkeitä.
  3. Rouhi suklaa ja murskaa turkinpippurit. Kääntele suklaa- ja turkinpippuri­rouheet taikinaan. Kaada taikina uuni­vuokaan (noin 20 x 25 cm) leivinpaperin päälle ja paista 175-asteisen uunin keskitasolla 25–35 minuuttia. Turkinpippuri-browniet saavat jäädä kosteiksi.

Vinkki!

Tarjoa browniet lämpiminä jäätelön tai vaniljakastikkeen ja marjojen kanssa.

Kommentoi »