


Tuore salsa – Pico de gallo
Tuore salsa, pico de gallo on täydellinen hapon ja mausteisuuden yhdistelmä. Makujen balanssi syntyy tomaateista, sipulista, chilistä, korianterista ja limestä. Sen raikkaus sopii loistavasti suolaisten nachojen ja pehmeän ranskankerman kanssa.
Reseptin ainekset
6 annosta
Pico de gallo
10
tomaattia (esim. luumutomaatteja)
½
hopeasipuli
1
punainen chili
tuoretta korianteria (ruukullinen)
1
limen mehu (mehu)
½ tl
suolaa
Lisäksi
nachoja
ranskankermaa (tai kermaviiliä)
Pico de gallo – ohje:
- Kuutioi tomaatit. Kuori ja leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna korianterin lehdet ja varret. Leikkaa chili ohuiksi siivuiksi.
- Sekoita raaka-aineet kulhossa. Purista joukkoon limen mehu. Mausta suolalla. Anna tekeytyä jääkaapissa tunti.
- Tarjoile pico de galloa nachojen ja ranskankerman kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat