3,8(121)
Tuore salsa – Pico de Gallo
Tuore salsa, pico de gallo on täydellinen hapon ja mausteisuuden yhdistelmä. Makujen balanssi syntyy tomaateista, sipulista, chilistä, korianterista ja limestä. Sen raikkaus sopii loistavasti suolaisten nachojen ja pehmeän ranskankerman kanssa.
27.4.2016
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
10 kpltomaatteja (esim. luumutomaatteja)
1/2 kplhopeasipuli
1 kplpunainen chili
tuoretta korianteria (ruukullinen)
1 kpllime (mehu)
1/2 tlsuolaa
Lisäksi
nachoja
ranskankermaa (tai kermaviiliä)

Kuutioi tomaatit. Kuori ja leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna korianterin lehdet ja varret. Leikkaa chili ohuiksi siivuiksi.

Sekoita raaka-aineet kulhossa. Purista joukkoon limen mehu. Mausta suolalla. Anna tekeytyä jääkaapissa tunti.

Tarjoile nachojen ja ranskankerman kanssa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo