Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Näppärä tasku grilliruoalle

Gochujang-tahnalla maustetut tuliset leipäletut paistuvat grilliparilalla reunoilta rapeiksi

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Maissijauhoista valmistetut leipäletut ovat näppärä tasku lähes kaikelle grilliruoalle. Täytä letut vaikkapa grillatuilla kasvispihveillä tai entrecôtepihvillä sekä aiolilla ja kevätsipulilla.

23.7.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
Taikina
3 dl
vettä
2½ dl
maissijauhoja
2 rkl
srirachaa tai gochujangtahnaa (huom. gochujang sisältää gluteenia)
1
muna
1 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
öljyä paistamiseen
Lisäksi
1 (250 g)
naudan entrecôtepihvi tai 2 (226 g) kasvispihviä (esim. Beyond Meat burgerpihvit)
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2
kevätsipulinvartta
1
chili
1 dl
aiolia

Tuliset leipäletut – ohje:

  1. Sekoita taikinan ainekset kulhossa vispilällä. Anna taikinan tekeytyä noin 20 minuuttia huoneenlämmössä.
  2. Lisää grilliparilalle, muurikalle tai paistinpannulle tilkka öljyä. Valuta pannulle 0,5 dl taikinaa. Paista molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Paista samoin koko taikina.
  3. Tee täytteet. Paista kasvispihvit pakkauksen ohjeen mukaan tai grillaa entrecôtepihvit valitsemaasi kypsyyteen ja mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa pihvit viipaleiksi. Hienonna kevätsipulit ja chili.
  4. Täytä leipäletut kasvispihveillä tai lihalla, majoneesilla, kevätsipulilla ja chilillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt