Näppärä tasku grilliruoalle
Gochujang-tahnalla maustetut tuliset leipäletut paistuvat grilliparilalla reunoilta rapeiksi
35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
Maissijauhoista valmistetut leipäletut ovat näppärä tasku lähes kaikelle grilliruoalle. Täytä letut vaikkapa grillatuilla kasvispihveillä tai entrecôtepihvillä sekä aiolilla ja kevätsipulilla.
Reseptin ainekset
4 annosta
Taikina
3 dl
vettä
2½ dl
maissijauhoja
2 rkl
srirachaa tai gochujangtahnaa (huom. gochujang sisältää gluteenia)
1
muna
1 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
öljyä paistamiseen
Lisäksi
1 (250 g)
naudan entrecôtepihvi tai 2 (226 g) kasvispihviä (esim. Beyond Meat burgerpihvit)
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2
kevätsipulinvartta
1
chili
1 dl
aiolia
Tuliset leipäletut – ohje:
- Sekoita taikinan ainekset kulhossa vispilällä. Anna taikinan tekeytyä noin 20 minuuttia huoneenlämmössä.
- Lisää grilliparilalle, muurikalle tai paistinpannulle tilkka öljyä. Valuta pannulle 0,5 dl taikinaa. Paista molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Paista samoin koko taikina.
- Tee täytteet. Paista kasvispihvit pakkauksen ohjeen mukaan tai grillaa entrecôtepihvit valitsemaasi kypsyyteen ja mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa pihvit viipaleiksi. Hienonna kevätsipulit ja chili.
- Täytä leipäletut kasvispihveillä tai lihalla, majoneesilla, kevätsipulilla ja chilillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat