Sekoita kuivamausteet ja mausta kanat.
Mittaa etikka, mehut, sokeri ja pieneksi pilkottu habanero kattilaan ja kiehauta. Anna kiehua kunnes ½ nesteen määrästä jäljellä. Lisää loput ainekset ja anna kiehahtaa.
Sytytä grilliin hiilet grillin toiselle puolelle ja odota kunnes kaikki liekit on sammuneet ja hiillos on mitä parhain. Lisää kanat grilliin ja grillaa kuumalla puolella grilliä niille hyvä väri pintaan.
Valele kanoja kastikkeella (yllä oleva ohje). Kun kanat on saanut väriä, siirrä ne viileämmälle puolelle, jotta ne ei pala.
Pakkaa kourallinen savustuspuruja folioon ja tee foliosta nyytti. Pistele siihen reikiä ja heitä se grilliin kuumalle puolelle. Laita grillin kansi kiinni ja anna kanojen savustua kannen alla n. 20 min.