Tulinen suppilovahverokeitto

45 min
4.2
3

Tulinen suppilovahverokeitto

MU
KA
3
4.2
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 200 gsuppilovahveroita
  • 1 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rklvoita
  • 1 tlchilitahnaa (sambal oelek)
  • 2 rklvehnäjauhoja
  • 500 gtomaattimurskaa
  • 5 dlvettä
  • 1 rklhunajaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tltimjamia

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN

Puhdista ja paloittele suppilovahverot. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
Sulata voi ison kattilan pohjalla. Paista sieniä miedolla lämmöllä, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Lisää sipulit ja kuullota. Pyöräytä joukkoon sambal oelek ja vehnäjauhot.
Kaada kattilaan tomaattimurska ja vesi, jolla olet huuhtonut tomaattitölkin. Mausta hunajalla, suolalla ja timjamilla.
Keitä suppilovahverokeittoa miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.
Tarkista tulisen suppilovahverokeiton maku.
•Keiton tulisuutta voit pyöristää lisäämällä annosten päälle lusikallisen turkkilaista jogurttia.

MITÄ PIDIT?
4.2
Katso myös nämä