


Tulinen suppilovahverokeitto
45 min
Reseptin ainekset
4 annosta
Tulinen suppilovahverokeitto
200 g
suppilovahveroita
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
2 rkl
voita
1 tl
chilitahnaa (sambal oelek)
2 rkl
vehnäjauhoja
500 g
tomaattimurskaa
5 dl
vettä
1 rkl
hunajaa
1 tl
suolaa
1/2 tl
timjamia
Tulinen suppilovahverokeitto – ohje:
- Puhdista ja paloittele suppilovahverot. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
- Sulata voi ison kattilan pohjalla. Paista sieniä miedolla lämmöllä, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Lisää sipulit ja kuullota. Pyöräytä joukkoon sambal oelek ja vehnäjauhot.
- Kaada kattilaan tomaattimurska ja vesi, jolla olet huuhtonut tomaattitölkin. Mausta hunajalla, suolalla ja timjamilla.
- Keitä suppilovahverokeittoa miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.
- Tarkista tulisen suppilovahverokeiton maku.
Vinkki!
Keiton tulisuutta voit pyöristää lisäämällä annosten päälle lusikallisen turkkilaista jogurttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat