Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tulinen suppilovahverokeitto

45 min
14.9.2011
Reseptin ainekset
4 annosta
Tulinen suppilovahverokeitto
200 g
suppilovahveroita
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
2 rkl
voita
1 tl
chilitahnaa (sambal oelek)
2 rkl
vehnäjauhoja
500 g
tomaattimurskaa
5 dl
vettä
1 rkl
hunajaa
1 tl
suolaa
1/2 tl
timjamia

Tulinen suppilovahverokeitto – ohje:

  1. Puhdista ja paloittele suppilovahverot. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
  2. Sulata voi ison kattilan pohjalla. Paista sieniä miedolla lämmöllä, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Lisää sipulit ja kuullota. Pyöräytä joukkoon sambal oelek ja vehnäjauhot.
  3. Kaada kattilaan tomaattimurska ja vesi, jolla olet huuhtonut tomaattitölkin. Mausta hunajalla, suolalla ja timjamilla.
  4. Keitä suppilovahverokeittoa miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.
  5. Tarkista tulisen suppilovahverokeiton maku.

Vinkki!

Keiton tulisuutta voit pyöristää lisäämällä annosten päälle lusikallisen turkkilaista jogurttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt