Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tulinen katkarapu-ramen – mausta keitto korealaisittain gochujang-chilitahalla ja kimchillä

30 min

Japanilainen ramenkeitto saa nyt korealaisia vivahteita, kun sitä maustavat gochujang-chilitahna ja kimchi. Liemen päällä kypsennetty kananmuna tuo lisää ruokaisuutta.

6.3.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
1 ps (200 g)
isoja katkarapuja (MSC, pakaste)
1
sipuli
4
valkoispulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
paahdettua seesamiöljyä
1½ l
kasvislientä
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
gochujang-chilitahnaa
1 prk (160/120 g)
kimchiä (esim. Sempio)
1 pkt (200 g)
ramen-nuudeleita (esim. Santa Maria)
4
munaa
1
kevätsipuli

Tulinen katkarapu-ramen – ohje:

  1. Sulata ja valuta katkaravut. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna öljyt pannulla. Lisää sipulit ja kuullota hetki.
  3. Lisää liemi, soijakastike ja chilitahna. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Valuta kimchin liemi keittoon. Hienonna kimchi hieman pienemmäksi ja lisää keittoon.
  5. Lisää nuudelit ja katkaravut. Keitä muutaman minuutin ajan, kunnes nuudelit ovat pehmenneet.
  6. Riko munat lopuksi keiton päälle ja hauduta, kunnes ne ovat sopivan kypsiä.
  7. Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla.

Vinkki!

Voit korvata katkaravut riivityllä broilerilla, tofukuutioilla tai muulla kasviproteiinilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt