Maku

Tulinen hernekeitto

20 min
0
0

Tulinen hernekeitto

MU
GL
0
0
Teksti Saara Törmä
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 1 kplsipulia
  • 1 rklruokaöljyä
  • 435 ghernekeittoa (säilyke)
  • 1 1/2 dlvettä
  • 1/2 dlruokakermaa
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 2 tlsokeria
  • 1 tlchilitahnaa (sambal oelek)
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 2 kpltomaattia (kuutioituna)
  • 1 kplvalkosipulinkynttä (puristettuna)
  • 1 rklsitruunamehua

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Kuumenna öljy kattilassa ja ruskista siinä sipulisilppu. Lisää hernekeitto, vesi, kerma tai kookosmaito, soijakastike, sokeri, sambal oelek ja pippuri. Sekoita hernekeitto tasaiseksi ja kiehauta.

Lisää lopuksi kuutioidut tomaatit, valkosipuli ja sitruunamehu. Kuumenna tulinen nopeasti uudelleen, mutta älä enää keitä.

Vinkki!

Kumoa hernekeitto kuumennettuun teräs- tai ruokatermokseen ja ota evääksi.
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä