Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tulinen hernekeitto saa potkua chilitahnasta ja valkosipulista – kokeile ja ylläty!

20 min

Tulinen hernekeitto nostaa perinneruoan maun toiselle tasolle! Jos siis tavalliset maut alkavat kyllästyttää, tartu tähän reseptiin ja kokeile hernaria uudella tavalla.

1.1.2007
Reseptin ainekset
2 annosta
Tulinen hernekeitto
1 kpl
sipulia
1 rkl
ruokaöljyä
435 g
hernekeittoa (säilyke)
1 1/2 dl
vettä
1/2 dl
ruokakermaa
1 rkl
soijakastiketta
2 tl
sokeria
1 tl
chilitahnaa (sambal oelek)
1/4 tl
mustapippuria
2 kpl
tomaattia (kuutioituna)
1 kpl
valkosipulinkynttä (puristettuna)
1 rkl
sitruunamehua

Tulinen hernekeitto valmistuu näin:

  1. Kuumenna öljy kattilassa ja ruskista siinä sipulisilppu. Lisää hernekeitto, vesi, kerma tai kookosmaito, soijakastike, sokeri, sambal oelek ja pippuri. Sekoita hernekeitto tasaiseksi ja kiehauta.
  2. Lisää lopuksi kuutioidut tomaatit, valkosipuli ja sitruunamehu. Kuumenna tulinen nopeasti uudelleen, mutta älä enää keitä.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen hernekeiton resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt