


Tulinen hernekeitto saa potkua chilitahnasta ja valkosipulista – kokeile ja ylläty!
20 min
Tulinen hernekeitto nostaa perinneruoan maun toiselle tasolle! Jos siis tavalliset maut alkavat kyllästyttää, tartu tähän reseptiin ja kokeile hernaria uudella tavalla.
Reseptin ainekset
2 annosta
Tulinen hernekeitto
1 kpl
sipulia
1 rkl
ruokaöljyä
435 g
hernekeittoa (säilyke)
1 1/2 dl
vettä
1/2 dl
ruokakermaa
1 rkl
soijakastiketta
2 tl
sokeria
1 tl
chilitahnaa (sambal oelek)
1/4 tl
mustapippuria
2 kpl
tomaattia (kuutioituna)
1 kpl
valkosipulinkynttä (puristettuna)
1 rkl
sitruunamehua
Tulinen hernekeitto valmistuu näin:
- Kuumenna öljy kattilassa ja ruskista siinä sipulisilppu. Lisää hernekeitto, vesi, kerma tai kookosmaito, soijakastike, sokeri, sambal oelek ja pippuri. Sekoita hernekeitto tasaiseksi ja kiehauta.
- Lisää lopuksi kuutioidut tomaatit, valkosipuli ja sitruunamehu. Kuumenna tulinen nopeasti uudelleen, mutta älä enää keitä.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen hernekeiton resepti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat