Maku

Triplasuklaa-browniet

50 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
4.3
5
Julkaistu: 23.10.2013


Ainekset (20 palaa)

  • 200 gtummaa suklaata
  • 200 gvoita
  • 3 dlfariinisokeria
  • 4 kplmunaa
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 1/2 dlkaakaojauhetta
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 1/4 tlsuolaa
  • 100 gvalkosuklaata (rouhittuna)
  • 100 gmaitosuklaata (rouhittuna)
  • 50 gsuklaamakeisia (Daim-suklaata rouhittuna)
  • 50 gpistaaseja (rouhittuna)
Tulosta

Sulata tumma suklaa ja voi teräskulhossa vesihauteessa. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.

Sekoita suklaa-voisulaan sokeri ja munat. Yhdistä toisessa kulhossa vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola.

Lisää kuivat aineet taikinaan yhdessä suklaarouheiden ja pistaasien kanssa. Kääntele taikina sekaisin, mutta älä vaivaa.

Voitele uunivuoka (n. 20 × 25 cm). Levitä siihen taikina.

Paista brownieta 150-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Brownien kuuluu jäädä sisältä tahmeaksi, joten älä paista sitä liian kuivaksi.

Anna jäähtyä ja leikkaa brownielevy paloiksi. Siivilöi päälle tomusokeria.

5 kommenttia