Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Triplasuklaa-browniet

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
23.10.2013
Reseptin ainekset
20 palaa
200 g
tummaa suklaata
200 g
voita
3 dl
fariinisokeria
4 kpl
munaa
3 dl
vehnäjauhoja
1/2 dl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
1/4 tl
suolaa
100 g
valkosuklaata (rouhittuna)
100 g
maitosuklaata (rouhittuna)
50 g
suklaamakeisia (Daim-suklaata rouhittuna)
50 g
pistaaseja (rouhittuna)

Sulata tumma suklaa ja voi teräskulhossa vesihauteessa. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.

Sekoita suklaa-voisulaan sokeri ja munat. Yhdistä toisessa kulhossa vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola.

Lisää kuivat aineet taikinaan yhdessä suklaarouheiden ja pistaasien kanssa. Kääntele taikina sekaisin, mutta älä vaivaa.

Voitele uunivuoka (n. 20 × 25 cm). Levitä siihen taikina.

Paista brownieta 150-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Brownien kuuluu jäädä sisältä tahmeaksi, joten älä paista sitä liian kuivaksi.

Anna jäähtyä ja leikkaa brownielevy paloiksi. Siivilöi päälle tomusokeria.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt