Maku

Triplasuklaa-browniet

50 min
4.2
5

Triplasuklaa-browniet

Teksti Elina Jyväs
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 palaa)

  • 200 gtummaa suklaata
  • 200 gvoita
  • 3 dlfariinisokeria
  • 4 kplmunaa
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 1/2 dlkaakaojauhetta
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 1/4 tlsuolaa
  • 100 gvalkosuklaata (rouhittuna)
  • 100 gmaitosuklaata (rouhittuna)
  • 50 gsuklaamakeisia (Daim-suklaata rouhittuna)
  • 50 gpistaaseja (rouhittuna)

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Sulata tumma suklaa ja voi teräskulhossa vesihauteessa. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.

Sekoita suklaa-voisulaan sokeri ja munat. Yhdistä toisessa kulhossa vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola.

Lisää kuivat aineet taikinaan yhdessä suklaarouheiden ja pistaasien kanssa. Kääntele taikina sekaisin, mutta älä vaivaa.

Voitele uunivuoka (n. 20 × 25 cm). Levitä siihen taikina.

Paista brownieta 150-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Brownien kuuluu jäädä sisältä tahmeaksi, joten älä paista sitä liian kuivaksi.

Anna jäähtyä ja leikkaa brownielevy paloiksi. Siivilöi päälle tomusokeria.

MITÄ PIDIT?
4.2
Katso myös nämä