Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tosi hyvät pikkukakut

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
20.9.2010
Reseptin ainekset
20 kpl
7 dl
vehnäjauhoja
1 3/4 dl
sokeria
100 g
korintteja
1/2 tl
jauhettua muskottipähkinää
1 tl
leivinjauhetta
170 g
voita
1 kpl
munaa
1 dl
kuohukermaa
1/2 dl
sherryä

Sekoita jauhot, sokeri, korintit ja muskottipähkinä. Leivinjauhe ei kuulu alkuperäiseen reseptiin, mutta ilman sitä leivotuista kakuista tulee melko tiiviitä. Nypi joukkoon huoneenlämpöinen voi. Sekoita taikinaan muna, kerma ja viini. Vaivaa taikina kiinteäksi ja anna levätä 10–15 minuuttia huoneenlämmössä. Paista alkuperäisen reseptin mukaisesti ”kämmenenkokoisiksi ohuiksi kakuiksi” tai muffinipellillä pieniksi kakkusiksi. Ohuiden kakkujen paistoaika on 180 asteessa noin 15 minuuttia, muffinipellillä 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes tosi hyvät pikkukakut ovat pohjasta kullanruskeita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt