Maku

Tonnikalatäytteiset herkkusienet

55 min
{
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
20 min
MU
3
0
Julkaistu 14.9.2011


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 10 kpltuoreita herkkusieniä
  • 2 dlkaura-riisiseosta (esim. Go green kauralisuke)
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 185 gtonnikalaa vedessä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 50 gjuustoa (rasvaa 9-11 %) (raastettuna)
Tulosta

Poista sienistä jalat ja hienonna ne. Kypsennä kauralisuke paketin ohjeen mukaan. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää hienonnetut sipulit ja sienten jalat. Kuullota sekoitellen. Lisää kattilaan kypsä kauralisuke, valutettu tonnikala ja mausteet. Sekoita. Nosta herkkusienten lakit leivinpaperoidulle pellille ylösalaisin. Lusikoi tonnikalatäyte lakkien koloihin. Ripottele halutessasi päälle juustoraastetta. Kuumenna 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa tonnikalatäytteisten herkkusienien lisänä vihreää salaattia.

Kommentoi »