


Tonnikalatäytteiset herkkusienet
55 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
4 annosta
10 kpl
tuoreita herkkusieniä
2 dl
kaura-riisiseosta (esim. Go green kauralisuke)
1/2 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
sipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
185 g
tonnikalaa vedessä
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
50 g
juustoa (rasvaa 9-11 %) (raastettuna)
Poista sienistä jalat ja hienonna ne. Kypsennä kauralisuke paketin ohjeen mukaan.
Kuumenna öljy kattilassa. Lisää hienonnetut sipulit ja sienten jalat. Kuullota sekoitellen.
Lisää kattilaan kypsä kauralisuke, valutettu tonnikala ja mausteet. Sekoita.
Nosta herkkusienten lakit leivinpaperoidulle pellille ylösalaisin. Lusikoi tonnikalatäyte lakkien koloihin. Ripottele halutessasi päälle juustoraastetta.
Kuumenna 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa tonnikalatäytteisten herkkusienien lisänä vihreää salaattia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat