Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tonnikalapihvit ja tulinen majoneesi

14.5.2010
Reseptin ainekset
2 dl
majoneesia
2
valkosipulinkynttä murskattuna
3 tl
chilitahnaa
2 rkl
ketsuppia
1 tl
jauhettua anista
2 tl
tomaattipyreetä
4
tonnikalafileetä (pakastetonnikala sulatettuna)
½ dl
ruokayöljyä
1
valkosipulinkynsi
1 tl
suolaa
½ tl
pippuria
1
sitruuna

1. Sekoita majoneesiin valkosipuli, chilitahna, ketsuppi, jauhettu anis ja tomaattipyree. 2. Sekoita öljyyn murskattu valkosipuli, suola ja pippuri. 3. Hiero seos tonnikalafileiden pintaan. 4. Paista tonnikala öljyssä paistinpannulla reilu minuutti kummaltakin puolelta. Tonnikala on parhaimmillaan kun sen liha on vielä sisältä punaista. 5. Koristele sitruunaviipaleilla ja nauti chilimajoneesin kanssa.

Osta: tonnikalafileitä, valkosipuli, majoneesia, chilitahnaa, anista, ketsuppia, tomaattipyreetä, sitruuna

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt