Kotivinkki

Tonnikalapihvit ja tulinen majoneesi

{
Aktiivinen
Passiivinen
0
0
Julkaistu: 14.5.2010


Ainekset

  • 2 dlmajoneesia
  • 2valkosipulinkynttä murskattuna
  • 3 tlchilitahnaa
  • 2 rklketsuppia
  • 1 tljauhettua anista
  • 2 tltomaattipyreetä
  • 4tonnikalafileetä (pakastetonnikala sulatettuna)
  • ½ dlruokayöljyä
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlpippuria
  • 1sitruuna
Tulosta

1. Sekoita majoneesiin valkosipuli, chilitahna, ketsuppi, jauhettu anis ja tomaattipyree. 2. Sekoita öljyyn murskattu valkosipuli, suola ja pippuri. 3. Hiero seos tonnikalafileiden pintaan. 4. Paista tonnikala öljyssä paistinpannulla reilu minuutti kummaltakin puolelta. Tonnikala on parhaimmillaan kun sen liha on vielä sisältä punaista. 5. Koristele sitruunaviipaleilla ja nauti chilimajoneesin kanssa.

Osta: tonnikalafileitä, valkosipuli, majoneesia, chilitahnaa, anista, ketsuppia, tomaattipyreetä, sitruuna

Kommentoi »