Kotivinkki

Tonnikalapihvit ja tulinen majoneesi

0
0

Tonnikalapihvit ja tulinen majoneesi

Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 2 dlmajoneesia
  • 2valkosipulinkynttä murskattuna
  • 3 tlchilitahnaa
  • 2 rklketsuppia
  • 1 tljauhettua anista
  • 2 tltomaattipyreetä
  • 4tonnikalafileetä (pakastetonnikala sulatettuna)
  • ½ dlruokayöljyä
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlpippuria
  • 1sitruuna

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN


1. Sekoita majoneesiin valkosipuli, chilitahna, ketsuppi, jauhettu anis ja tomaattipyree.
2. Sekoita öljyyn murskattu valkosipuli, suola ja pippuri.
3. Hiero seos tonnikalafileiden pintaan.
4. Paista tonnikala öljyssä paistinpannulla reilu minuutti kummaltakin puolelta. Tonnikala on parhaimmillaan kun sen liha on vielä sisältä punaista.
5. Koristele sitruunaviipaleilla ja nauti chilimajoneesin kanssa.

Vinkki!

Osta: tonnikalafileitä, valkosipuli, majoneesia, chilitahnaa, anista, ketsuppia, tomaattipyreetä, sitruuna

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä