Koko perheen suosikki
Tonnikalapastavuoka – maailman helpoin vuokaruoka on viidessä minuutissa valmis uuniin
50 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 45 min
Tonnikalapastavuoka valmistuu ilman pilkkomista tai pastan keittämistä. Heitä kaikki ainekset uunivuokaan ja tuikkaa ruoka uuniin – nopeaa ja helppoa!
Reseptin ainekset
6 annosta
Tonnikalapastavuoka
1 rkl
rypsiöljyä (vuoan voiteluun)
500 g
pennepastaa
2 tlk
tonnikalaa öljyssä (à 200/150 g)
250 g
kirsikkatomaatteja
1 tlk
tomaattimurskaa (400 g)
6 dl
vettä
2 dl
ruokakermaa
1 tl
oreganoa
1 tl
basilikaa
1 tl
valkosipulirouhetta
1 tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
150 g
juustoraastetta (emmental-mozzarella)
Tonnikalapastavuoka – ohje:
- Voitele uunivuoka (2,5 l) öljyllä. Lisää vuokaan keittämätön pasta, kirsikkatomaatit ja tonnikala öljyineen.
- Lisää päälle tomaattimurska, vesi, ruokakerma ja mausteet. Sekoita huolella.
- Lisää pinnalle juustoraaste. Paista tonnikalapastavuokaa 200-asteisessa uunissa noin 45–55 min, kunnes pasta on kypsää ja juusto on ruskistunut. Anna ruoan tekeytyä ennen tarjoilua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat