Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Koko perheen suosikki

Tonnikalapastavuoka – maailman helpoin vuokaruoka on viidessä minuutissa valmis uuniin

50 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 45 min

Tonnikalapastavuoka valmistuu ilman pilkkomista tai pastan keittämistä. Heitä kaikki ainekset uunivuokaan ja tuikkaa ruoka uuniin – nopeaa ja helppoa!

25.10.2024

Reseptin ainekset
6 annosta
Tonnikalapastavuoka
1 rkl
rypsiöljyä (vuoan voiteluun)
500 g
pennepastaa
2 tlk
tonnikalaa öljyssä (à 200/150 g)
250 g
kirsikkatomaatteja
1 tlk
tomaattimurskaa (400 g)
6 dl
vettä
2 dl
ruokakermaa
1 tl
oreganoa
1 tl
basilikaa
1 tl
valkosipulirouhetta
1 tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
150 g
juustoraastetta (emmental-mozzarella)

Tonnikalapastavuoka – ohje:

  1. Voitele uunivuoka (2,5 l) öljyllä. Lisää vuokaan keittämätön pasta, kirsikkatomaatit ja tonnikala öljyineen.
  2. Lisää päälle tomaattimurska, vesi, ruokakerma ja mausteet. Sekoita huolella.
  3. Lisää pinnalle juustoraaste. Paista tonnikalapastavuokaa 200-asteisessa uunissa noin 45–55 min, kunnes pasta on kypsää ja juusto on ruskistunut. Anna ruoan tekeytyä ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt