Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tonnikalamunakas – nopea ja edullinen arkiruoka

20 min

Tonnikalamunakas on helppoa ja koko perheelle maistuvaa arkiruokaa, joka valmistuu pöytään asti 20 minuutissa. Reseptiä voi muokata sen mukaan, mitä kaapista sattuu löytymään.

2.1.2018
Reseptin ainekset
2–3 annosta
5
munaa
5 rkl
vettä
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
chilihiutaleita
2
keitettyä perunaa
1 prk (200 g)
tonnikalaa
1/2 prk
kapriksia
Paistamiseen
1 rkl
rypsiöljyä
Vihreä majoneesi
1/2 dl
majoneesia
1 tl
wasabia
1 rkl
rukolaa (hienonnettuna)
Lisäksi
1/2 rku
rukolaa

Tonnikalamunakas – ohje:

  1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää vesi ja mausteet.
  2. Lohko tai viipaloi perunat ja valuta tonnikala.
  3. Kuumenna pannulla öljyä. Paista perunat kauniin ruskeiksi. Lisää tonnikala reiluina paloina pannulle.
  4. Kaada päälle munamassa ja anna kypsyä, kunnes munakas on hyytynyt. Ripottele pinnalle kaprikset.
  5. Sekoita majoneesiin wasabi ja rukolasilppu. Viimeistele tonnikalamunakas vihreällä majoneesilla ja rukolalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt