


Tonnikalamunakas – nopea ja edullinen arkiruoka
20 min
Tonnikalamunakas on helppoa ja koko perheelle maistuvaa arkiruokaa, joka valmistuu pöytään asti 20 minuutissa. Reseptiä voi muokata sen mukaan, mitä kaapista sattuu löytymään.
Reseptin ainekset
2–3 annosta
5
munaa
5 rkl
vettä
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
chilihiutaleita
2
keitettyä perunaa
1 prk (200 g)
tonnikalaa
1/2 prk
kapriksia
Paistamiseen
1 rkl
rypsiöljyä
Vihreä majoneesi
1/2 dl
majoneesia
1 tl
wasabia
1 rkl
rukolaa (hienonnettuna)
Lisäksi
1/2 rku
rukolaa
Tonnikalamunakas – ohje:
- Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää vesi ja mausteet.
- Lohko tai viipaloi perunat ja valuta tonnikala.
- Kuumenna pannulla öljyä. Paista perunat kauniin ruskeiksi. Lisää tonnikala reiluina paloina pannulle.
- Kaada päälle munamassa ja anna kypsyä, kunnes munakas on hyytynyt. Ripottele pinnalle kaprikset.
- Sekoita majoneesiin wasabi ja rukolasilppu. Viimeistele tonnikalamunakas vihreällä majoneesilla ja rukolalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat